به گزارش وبدا، دکتر سید محمد هادی ایازی گفت: مشارکتهای مردمی نقش مهمی در توسعه زیرساختهای سلامت و اجتماعی شدن نظام سلامت دارد و خوشبختانه در سالهای اخیر شاهد مشارکت گسترده مردم در حوزه سلامت بوده ایم.
وي اظهار داشت: خیرین در سال 95، بیش از 1500 میلیارد تومان به حوزه سلامت کمک کردند که در ساخت بیمارستان، مرکز جامع خدمات سلامت، خانه بهداشت، پایگاه سلامت، دانشکده، خوابگاه های دانشجویی و همراه سرای بیماران هزینه شد.
وی با اشاره به راه اندازی سامانه یاس 190 به منظور ساماندهی مشارکتهای خیرین در تامین نیازهای حوزه سلامت گفت: خوشبختانه طرح نذر سلامت با مشارکت بالای جامعه پزشکی آغاز شد و برخی پزشکان در طول هفته، ساعات یا روزهایی را برای ارائه خدمات رایگان به نیازمندان اختصاص میدهند.
ایازی با بیان اینکه 80 کلینیک سیار دندانپزشکی در مناطق محروم کشور حضور مییابند و به ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم این مناطق میپردازند، افزود: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم ساکن در مناطق محروم و مرزی از اهداف مهم وزارت بهداشت و طرح تحول سلامت است و بخشی از این خدمات نیز مربوط به خدمات دندانپزشکی میشود.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت یادآور شد: تعداد خیرین و نیکوکاران در کشور بسیار زیاد است و باید ظرفیتی ایجاد کنیم تا عمل خیرخواهانه آنها در حوزه سلامت انجام شود.
وی ضمن تاکید بر اهمیت نقش سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت در ارتقای توانمندی های سلامت جامعه، گفت: سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت، برنامه های آموزشی، اقدامات فرهنگساز برای اصلاح رفتار و کمک به سلامت مردم و در نهایت توانمند سازی مردم را در دستور کار خود قرار داده اند.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت، تعداد سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت در کشور را 680 سازمان عنوان کرد و افزود: این سازمانهای مردم نهاد در بیماریهای مختلف به مردم و وزارت بهداشت کمک میکنند به عنوان نمونه در حوزه بیماری سرطان، 72 سازمان مردم نهاد فعال وجود دارد و شبکه ملی سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت راه اندازی شده است.
نظر شما